Activiteiten

Lente Wandelzoektocht

Donderdag 30 mei 2024 - 13:30

Op donderdag 30 mei om 13:30 uur start onze gezellige Lente Wandelzoektocht bij de Baravan, gelegen aan de Struikheidelaan 24A in Zwijndrecht.
Deze activiteit is geschikt voor iedereen, inclusief rolstoelgebruikers. De wandeltocht is ongeveer 4 km lang en duurt ongeveer anderhalf uur.
Na afloop keren we terug naar de Baravan, waar je kunt genieten van een verfrissend drankje.

📝 Inschrijven:
Deelname is gratis.
Graag vooraf inschrijven via ons formulier: https://forms.gle/DjVRDSJAmhuxsiuz6

Kom gezellig wandelen, geniet van de natuur en ontdek de prachtige omgeving van Zwijndrecht tijdens onze Lente Wandelzoektocht! Iedereen is welkom. Tot dan! 🌿

Heb je nog vragen? Stuur een e-mail naar moonenelza@gmail.com

Locatie:
Buurtpunt Baravan, Struikheidelaan 24A, 2070 Zwijndrecht

Elke dinsdag om de 2 weken

Welkom bij de Baravan Crew, een gepassioneerde groep klussers die is voortgekomen uit het oorspronkelijke Baravan-project en sindsdien een dynamisch en toegewijd team vormt. Als enthousiaste handwerkslieden hebben wij ons verenigd om steeds nieuwe uitdagingen aan te gaan, van het creatieve proces van upcycling tot het vakkundig herstellen en voortdurend onderhouden van onze geliefde baravan.

Locatie:
Buurtpunt Baravan, Struikheidelaan 24A, 2070 Zwijndrecht

Grote Wijkoverleg

Datum voor het voorjaar 2024 wordt binnenkort bekend gemaakt

Wij nodigen iedereen van de wijk Nieuwland, 't Heiken, de Vogeltjeswijk en vrijwilligers van buiten de wijk uit om deel te nemen aan ons Wijkoverleg.

Dit is een geweldige gelegenheid om uw ideeën, zorgen en dromen voor onze wijken te delen. Samen kunnen we werken aan een betere toekomst voor ons allemaal.

Locatie:
Buurtpunt Baravan, Struikheidelaan 24A, 2070 Zwijndrecht

Wandeltochten door de wijk Nieuwland.