Welkom bij de Baravan Crew, een gepassioneerde groep klussers die is voortgekomen uit het oorspronkelijke Baravan-project en sindsdien een dynamisch en toegewijd team vormt. Als enthousiaste handwerkslieden hebben wij ons verenigd om steeds nieuwe uitdagingen aan te gaan, van het creatieve proces van upcycling tot het vakkundig herstellen en voortdurend onderhouden van onze geliefde baravan.

Onze reis begon met het transformeren van een old timer caravan tot een unieke, multifunctionele bar die onze gemeenschap ten goede komt. Echter, ons verhaal gaat verder dan dat – de Baravan Crew heeft besloten om onze vaardigheden en toewijding te blijven inzetten voor de verbetering van onze omgeving. Of het nu gaat om het omtoveren van verwaarloosde items tot nieuwe pronkstukken, het herstellen van beschadigde elementen, of het zorgvuldig onderhouden van de baravan, wij zijn vastbesloten om onze gemeenschap te voorzien van zowel esthetisch aantrekkelijke als functionele bijdragen.

Dus, sluit je aan bij ons avontuur en ontdek de bevrediging van het omzetten van uitdagingen in kansen. De Baravan Crew is meer dan een klusteam; we zijn een gemeenschap van creatieve geesten die geloven in de kracht van samenwerking en duurzaamheid. Laat ons samen nieuwe hoogtepunten bereiken terwijl we blijven bijdragen aan de schoonheid en leefbaarheid van onze omgeving.

U kan het project ook volgen op onze openbare Facebookgroep:
www.facebook.com/groups/baravan/

Wat is het team?

Jan VL
Projectleider
Creatief ontwerper

Lady S
Projectleider
Materiaalmeester

Jimmy W
Elektronica / Informatica

Jefke VDP
De materiaal aanbrenger.

Kris VR
Gespecialiseerde technieken / mechanica

Marie J
Naadwerk

Brigitte
Naadwerk / tent hersteller

Elza
Diverse

Het Project Baravan

De caravan in de staat waar in we hem verkregen hebben, nu begint de transformatie naar Baravan...

Zo ziet hij er nu uit.

De Transformatie

Dit project werd volledig ondersteund door de top producten van Tec7
Lees er meer over op de website van Tec7.

Zoals je kan zien draait ons project niet enkel en alleen rond het ombouwen van onze Baravan.
Iedereen kan op zijn eigen manier bijdragen ongeacht van jouw afkomst,  handicap, leeftijd, vermogen of geaardheid.
Bij ons is iedereen welkom zolang je met elkaar op een respectvolle manier kan omgaan en het beste van je naar boven haalt.

Bezoek ons op Facebook!
Cera