Partners

Gemeente Zwijndrecht

We zijn trots op ons nauwe partnerschap met de gemeente Zwijndrecht, dat cruciaal is geweest voor het realiseren van ons buurtpunt.
De gemeente heeft ons niet alleen een waardevolle vergunning verleend om de grond voor het buurtpunt kosteloos te gebruiken, maar heeft ook onze visie op gemeenschapsopbouw en sociale betrokkenheid omarmd.
Dit partnerschap illustreert de kracht van samenwerking tussen de gemeenschap en de lokale overheid om een bloeiende en inclusieve buurt te creëren waar iedereen kan gedijen.

Meer info: www.zwijndrecht.be

Woonpunt Waas

Het waardevolle samenwerkingsverband met Woonpunt Waas gaat verder dan financiële steun; het vertegenwoordigt een toewijding aan de groei van onze gemeenschap.

Dankzij de genereuze financiële ondersteuning en de hulp bij opslagfaciliteiten van Woonpunt Waas, kunnen we onze missie versterken en onze diensten uitbreiden.

Samen streven we ernaar om het welzijn van buurtbewoners te verbeteren en een positieve impact te hebben op hun leven.

Meer info: www.woonpuntwaas.be

Vlaams Steunpunt Vrijwilligerswerk vzw

Wij hebben een erkenning bij het Vlaams Steunpunt Vrijwilligerswerk.
Dankzij deze organisatie en de Vlaamse Overheid zijn onze vrijwilligers gratis verzekerd.

Meer info: www.vlaanderenvrijwilligt.be

Cera

“Met zo’n 400.000 vennoten is Cera een van de grootste coöperaties van België. We brengen mensen, middelen en organisaties samen, bundelen krachten, nemen initiatieven en realiseren projecten met een duidelijk doel: samen investeren in welvaart en welzijn.”

Cera bied de grootste steun voor onze wijk projecten waaronder het Baravan project. Dankzij Cera krijgen we de kans om voor onze wijk en samenleving iets mooi te creëren.

Meer weten? Surf naar www.cera.coop

Novatech

Novatech onderzoekt, innoveert en creëert oplossingen waarmee je gemakkelijker en beter kunt bouwen, onderhouden, beschermen en herstellen.

Novatech steunt onze wijk projecten waaronder het Baravan project en zorgt voor de onmisbare kwaliteit producten van Tec7.

Meer weten? Surf naar www.novatech-int.com

Ibogem

Zij steunen ons met herbruikbaar materiaal dat wordt gebruikt voor de werking en onze upcycling projecten.
Meer info: www.ibogem.be

UiTPAS Reynaert partner

Met de UiTPAS geniet u van meer voordelen bij Wijkcomité Nieuwland - 't Heiken, een trotse partner van het UiTPAS-programma. U kunt niet alleen goedkoper deelnemen aan cultuur-, jeugd-, sport- of vrijetijdsactiviteiten, maar ook punten sparen bij elke deelname aan een activiteit georganiseerd door Wijkcomité Nieuwland - 't Heiken. Verzamelde punten kunnen vervolgens ingewisseld worden voor aantrekkelijke voordelen en kortingen. Ontdek de mogelijkheden en word deel van onze gemeenschap met de UiTPAS. Meer info.